Tuesday, April 27, 2010

S A L S A Nite..Mandarin Oriental KLCC

SALAM ..
dah lame x update blog nie ... kebzan melampau ..
emm .. nak cite tentang ape ekk ???? ohh .. sabtu malam yang lalu . lokasi di Mandrin Orintal KLCC ... Airport Operation Night .. temanya SALSA NIGHT ..
Artis temputan .. STACY ...
tu je la nak tulis.. ehh .. ade lagi ...

Alhamdulillah ... cabutan bertuah kali nie JIJI dapat DVD player ,PHILIPS DVD player.. DVP3350k semuanya ade dalam gambar kat bawah ..

KU BERSYUKUR ATAS NIKMAT YANG DIBERIKAN .. :D
Alhamdulillah ...



menu ... chinese-set-dinner



nory n haizul


kak leha ..haizul n nory


gamba ramai2 2


gamba ramai2

jiji nas laki nas haizul


shark n shikin


yusri n kak ina




dady n nory


dady




gg n amad ..


jucy naz jiji




stacy


stacy !


dvd player


DVD player kotak

Monday, April 12, 2010

yes .. ! aku dah rembat !



bilikku yang sekangkang kera diserikan dengan bende yang aku idam2kan selama ini !



kompem bedentum bilik !! di lengkapkan lagi dengan



alamat nye .. aku duk betapa dalam bilik !

SELAMAT DATANG

ke bilik apartment ku ! :D

Friday, April 2, 2010

bermalam 3 hari 2 malam Di Puncak ..


Dinner kat Hotel Genting...kenyang sangat.. tapi aku makan sikit2 je .. tapi beratus jenis makanan aku cube .. (last2 kene hencap, SIKIt2 LAMA2 jadi bukit !)


dessert ape tah nie .. rase mcm kuih bom je ..(emmmm ...)


penat aku mencemar duli mengadap Pakcik KUNDUR di Puncakk ..
( ampon kawanku .... tapi takpe , mu orang pertama ku bawa mengadap)


PENGSAN ..MakCik ehhh .. PAKCIK KUNDUR dah mule beraksi...LARIKK!!!!( KAYANGAN krik.. krikk .. krikk...)


Empat Dara Duduk Di Tepi Sungai,Duduk Menjerat Si Ketamlah Batu,Manis Rupa Hai Elok Perangai,Sukar Dipilih Yang Manalah Satu ( pengsan .... opening dah mcm nie )aku lak malu nak tgk ) sambil tembak banyak2 gamboo...


I love this pose..


baju awek tu aku suke ... ala2 jalur banduan.. hehehhee.. yang penting yakin diri...


ayooo .. baju apakah nie?? New Collection katenye...


suke suar petak2 tu .. mcm suar time traning kat kitchen dulu ...


hei .. penai i pose depan korang tembak menembakk.. dari awal sampai abis..hado pandang aku ??


BTW.... tq SAYANG !!!!! LOVE U ...

next !!! tepi laut .... yipppi !

Thursday, April 1, 2010

18 TAHUN KEATAS SAHAJA ...

sesekali menjadi seksi !!



memori daun pisang!!



duk atas jambatan gantung!



belakang pokok buluh!



bersenam atas jambatan sambil mandii .

LARIKK!!!!