Monday, September 14, 2009

PENAT..

Tarikh : 14/9/09
Lokasi : Satellite Lounge KLIA
Masa : 1500pm hingga 0500 (15/9/09)

Salam ...

Penatnye keje hari nie .. ade audit lak datang dari SKYTRAX..
gigih lagi duduk dekat B.C duk main FB .. Banyaknye keje nak kene setelkan ..

Persetankan semua .. Nanti2 la jap lagi buat ..

LUPEKAN!!!

Banyak nak dikongsikan dalam nie .. Suke duke sepanjang pejalanan hidup nie ...( motiff filing2 kak Zaiton Sameeonn ) Suke je la leh post.. Duke takkan nak postkan .. ?? PERLUKE?? Tapi bende dah lepas .. Nak buat ape kenang2 kan lagi .. Hidup kene teruskan .. Tak gitu cik ton???

Alhamdulillah ada orang sekeliling sentiasa membantu aku walaupun aku dalam keadaan susah .. aku sangat2 menghargai dorang ... ( sepe terasa bantu aku angkat tangan ) nak sebut name ke ?? x kot .. perluke ??? x kan ??

TETTTTTTTTTT......

bukak cite lainn .. aku ade baby baru .... YESSSSSSSSS!!!!



my new baby D 3000
melonjak kegembiraan aku bile beli nie .. tidor bersama ..mandi ?? x kot ... kemanasaja bersama .. nie la GF baru aku !! .. beli je terus tunjuk kat mak ... MAKK!! GG ADE CAM BARU!! nanti leh la tangkap gamba raye kat rumah je .. x yah g kedai gamba ... mak hanya mampu tesenyumm .. :)

Bercerita tentang raye ... Alhamdulilah .. GG CUTI!!! yehh .. x apply pun boleh dapat cuti .. Sbb kebetulan .. OFF day dan REST day jatuh pada ari AHAD dan ISNIN .. SELASA keje petang ..Sape2 nak datang rumah .. Dijemput DATANG ok !! Call je dulu .. Takut xde kat rumah .. Sbb gg pun bukan duk sana pun ... lalalala...


Kawan sekerja merangkap .. tuan Rumah sewa .. matila . letak gamba tanpa kebenaran .. Mati kene maki ...Bongok la adam nie ..(adam pose muke macho .. MACHO KE Ko?? hahaha,,, hencap kawan sendiri ..


Nie lak namenye (PAH RAUDAH) syariffah zetty raudah .. comell ... nasib baik zeti dah kawin .. kalau x .. dah lame aku masuk minang..


kak INA,,,NORYY.. & ZETY.. RATU2 yang menyerikan kawasan kerjaku ! ahhh !! CHANTIK!!!!!!!!! hahahahaha...


KAK INA .. ADAM .. CIK BABY..NORY..FAHMI ..ZETY AND GG ...


DAN AKHIR SEKALI .. TENTUNYE AKU .. YANG X MO KALAH TETAP NAK POSE .. (filing2 manje ) KATAKAU!! hahahahahhaa

Dah la ..
Sampai sini je coretan aku kali nie ... nak sambung keje .. lalalala... selamat berpuase dan selamat menyambut hari raya x lama lagi ..

13 comments:

W. Hidney said...

amboi zz, beli dslr yer? mmg x akan rugi beli kamera tu walaupun sedikit mahal. welcome to the family :)

azizisamsudin said...

tq reel .. bile nak mai kl .. jom le kite tembak2 .. gg pun baru beli .. baru nak belaja ..

-cD- said...

wahhh terpancar sinar bahagia n keriangan.. cam tu laaa.. Itu gunanya kawan dan teman.. Selamat Hari Raya zi..

azizisamsudin said...

tq cD..

nanti zizi datang rumah cd bawak rendang untuk mertua ya .. .. ( this rendang my friend yang bg nama sbb dia ckp sgt2 sedap )

sinar kebahagian dan sinar kegembiraan zi DI adaptasikan kepada baju raya zizi...
.. baju zizi warna putihh .. melepakk .. ala2 nak benikah ... SUCI ... hahahhaa...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

suker tgk pic yg bawah sekali...

sejuk mata memandang

hehhehe...tahniah dapat baby baru....

bila nak bergambar bersama di hari lebaran? konsep putih suci murni gitu

hahahha

azizisamsudin said...

inshaallah kak yanie ... zizi akan tunaikan permintaan kak yanie ..

putih itu suci ..

Anonymous said...

salam ziarah kwn abg eq kan
=)


whoaa
dh beli nikon d3000
how much?

Yeirkif said...

salam ziarah kwn abg eq kan
=)


whoaa
dh beli nikon d3000
how much?

azizisamsudin said...

yeirkif...

nikon d3000 nie adik beradik dengan d60 .. cume d3000 nie upgrade sikit je ...

nak tau harga ?
.. kite borak dalam fb je la .. :) kurang sesuai kat sini ..

azizi bin samsudin ..add me ..

adie said...

tuuu dia dslr baru katanya... nanti tolong fotoshot pic aku untuk cover majalah Mode boleh! (verangan ok).

wahhh jiji berseri2 muka sekarangkan semenjak bergaul dengan para wartawan,Dr pakar,editor, dan tidak ketinggalan Engineer... opsss!...

bagus lah ceria selalu banyak2 kan amal ibadah dibulan puasa ini, sucikan diri mu, kerna eddah mu belum lagi habis opppssss!!!!~ sekali lagi

azizisamsudin said...

ADIEE!!!
ko nak aku photoshoott koo !! BYR LA ..!!

para wartawan, Dr pakar, Editor , dan Engineer????? ENGINEER??? KATAKAU .. !! CHANTIK KE INGINEER TU???

EDDAH?? takpe .. aku mampu tersenyum sahaja ... hari nie hari aku .. esok luse kite tak tau .. lalalala..

ALFAF said...

ha ha ha... JIJI dah pandai pakai ker belum...
abg tak sabar nie nak berjalan di kota london.. bawak kamera sorang satu... amik pic cantik2...
beshhhh...

azizisamsudin said...

jomm ... abang alfaf .. kte jalan .. LONDON ... gg ok je