Thursday, October 15, 2009

new life !! yehh ..

Bismillahhirrahmanirrahim .
Salamualaikum.

Dah lame tak update blog nie . Sebelum kene hencap blog bersarang,baik update .
huhuhu.. Adakah pengunjung yang menjenguk blog nie .. ?? tahla .. yang penting .. aku nak buat bende nie sebagai kenang kenangan kalau setahun selapas nie terbukak balik entry2 lepas .. hahaha... kalau nak tgk .. tgk .. kalau x nak tgkk .. x pe .. 1 hari nanti bukak jugak akhirnya ..

emm .. nak mule mcm mane ekk..??

mukadimah awal ..
Gg dah berpindah kat kawasan tempat kerja .. area sepang .. alamat pun tak tau .. main duduk je .. alhamdulillah .. semua berjalan ngan lancar .. walaupun sebenarnye entry lepas sebenarnye gg kehilangan Brodbend gG .. sedih ! tah mane tah letak .. rasenye salah letak pun .. tapi x pe lah .. dah ganti yang baru dah ..banyak sgt perkara yang terjadi akhir2 nie ..
kalau bace bende2 nie mesti bosan kan .. so meh tgk gamba ..


berkaroke ngan CD ,khai, Acap, GG n


acap dah penat nganyi lagu raya ( tiru gaya Azharina ) hahahaha .. miss u chapp !


CD dah penat jadi SUDIRMAN .. lalalala.. bile nak karok lagi nie cd??


gG ngan ACAP .. lalalala... jgn sentap ya .. aku bukan x nak koll .. tp keadaan sgt2 bz ..


Acap Khai CD .. nanti kita plan lain okk ..

---------------------------------------------------------------------------

teater Muzikal GAMAT ..

TQ abang ZAmri .. ada masa mau tgk lagi dong ! tgk je la gamba2 ..


dah byk kali dah masukk .. tapi kali nei best sikit sbb leh jadi VVIP .. hahaha..


tibe2 nampak pulak skandel time sek2 dulu .. NANA keje kat sini .. hehehe.. sebenarnye kami nie jiran .. lalala...


begamba la .. ape lagi kan .. dia nie pun ade blog gakk (cik hijau ..)hahahaha


akhirnya .. aku , ameng , and abang zamri bergambar jugakk .... SORY abang zam.. masukan gambar MU ..


boleh ke ambik gamba time show tgh belangsung ??? x boleh la .. tapi ambik la sorok2 .lalalala


teraju utama ( EMY MASTURA) .. ,,


petah sungguh dia nie ,, teraju utama gak .. memegang watak ANAK GAMAT .. nak tau kisah selanjutnye ttg cite bagai ,.. cari la sendiri galam google ..


gg n ameng duk luar ..

abis je makan ngan dorang .. aku pun pulang ... ( lepas je malam nie .. tuhan nak tunjukkan sesuatu .. )
sgt2 menduga keimananku .. ahh .. kalau la aku tak tergelincir dan tersepak .. aku x kan tau smpai bile2 .. biarla bende nie jadi peristiwa hitam aku.. AKU PASRAH ..bersyukur sgt atas perkara yang terjadi .. yang jadi biarkan terjadi ..

dah la .. mengantok la pulakk .. .. esok2 la aku update lagi .. sgt2 bayak cite2 yang leh ku kongsikan ...

p/s - kepada kawan2ku .. ku amat2 menghargai kamu semua ... hanya tuhan saja yang dapat membalas budi kalian .. wassalam ..

-azizisamsudin. 3.00a.m .satellite lounge . -

8 comments:

-cD- said...

Akhirnya...
Kuar gak entry nie kan...
ermmm kita karok raya ke-3 kan? hahahhahaah..

p/s: pada acap... bawa2 lah turun menjengok kami di bumi nie.. lelama di kayangan pun bukan leh putih... ooppsss..

Cool.... said...

sahabat adalah
selalu ada dikala kita bersedih dan bergembira

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

tak ajak acu yanie pun
=[

Hamim Thohari said...

ada yg sedang jelalos nech...

azizisamsudin said...

yup cd .. raya ke 3 .. bile la leh karok lagi .. (padalah malam tadi g karok gak ) ngan bebudak tpt keje .. lalalallaaaa.............

azizisamsudin said...

yup hamimm ..

sahabat dikala susah dan senang ,,,,

azizisamsudin said...

ayu yanie .. lain kali occay .. kite plan lain kali ..

azizisamsudin said...

hamimm?? ada orang yang sedang cemburu ????? siapakah ?? lue??