Friday, November 6, 2009

pesan mak aku :D


x baik kacau orang tengah bahagia ...


x baik caras rezeki(ot) orang .. sbb rezeki ada dimana2 ..

x baik berdendam bagai . tuhan merancang bende yang lebih baikk untuk masa akan datang ..


memaafkan seseorang adalah bende yang paling bererti dalam sesebuah kehidupan ...

+ kalau doakan lagi bagus .... :D

( pesan makcik eton kepada anak kesayangan dia ... )
(jgn lupe sembahyang,jgn lupekan tuhan,rezeki akan limpah ruah GG)

salam PAGI JUMAAT SAYANG !!


BERAT BADANKU DARI 95KG TURUN KE 84.3KG .... YESSSSSSSS!!!!

12 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

selamat pagi Jumaat cayang ku ZZ.....

betul gak aper yg mak eton pesan tu....


rindu kamoo...heheh...

that girl!! said...

ingat pesan mak ko..jgn derhaka nti jd tanggang ko ..huhu

azizisamsudin said...

acu yanie .. salam ... selamat pagii ...


ku rindu kamu juge ..

azizisamsudin said...

etonn ...

mak cik eton sayang anak dia la .... mane ade jadi tanggang ...

:*

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

cayang gG :

terus kan diet mu itu....
jangan lupa projek kita akan datang
mesti "bahagia" terasa....


hehehehe

MsRahah said...

mak2 mmg byk pesanan kan...
bila duk jauh cam skrg ni, I miss all those moments~ tetiap ari dah biasa dgr mak pesan itu ini...now? tho i can call her everyday...still tak sama...

gG, diet sakan yer~ gimme tips:P

cik ijau said...

ada tak cikgu eton pesan suh way kek coklat utk aku?

kempunan arrr geeee!!!!

peeelissssss ;)

azizisamsudin said...

acu yanie .. jgn bgbtau orang ... huhuhuhu...!!!!





from acu gg !!

azizisamsudin said...

cikgu rahah ... ehh teacher rahah !!!


tipsnya !!!!



mau kahh ???


mcm nie ... ko becinta bgai nak rakk .. ko syanag la 150% yr couple ... kalau lehhh up lagi % tu lagi bagus ..

lepas tu .. ko dikecewakan ... gile2 ..... sampai tetunggeng2 la ...

lepas tu .. couple ko nak ko balik .. lepas tu ko terima .. lepas tu ko kene tinggalkan balikk ... .. lepas tu .. dia nak ko balikk .. lepas tu ko terima .. lepas tu ko kene tinggalkan balikk ... .. lepas tu .. dia nak ko balikk .. lepas tu ko terima .. lepas tu ko kene tinggalkan balikk ... .. lepas tu .. dia nak ko balikk ..


last2 .... ko buat la keputusan sendiri....



ingat pesan mak eton ...(APE YANG KITE BUAT .. KITE AKAN DAPAT BALIKK !! TU KARMA .. )

pesanan dari ku dan tips menarik dariku untuk kawanku dari darjah 5 ini .....

azizisamsudin said...

buat cik hijau@nana...

kebizian mencemburui kita la .. LOL!!!!


mcm nie ..

cukup ramuan .. cukup alatan ... keikhlasan , kesabaran ... jadi la sebijik kek yang sedap ..
motifnye ... BUAT LA SENDIRI!!

amirul usheruff dzulkarnain said...

HUAHUAHUA..KO INGAT KO SITI DI ALAM FANTASI..??!! DLM HIDUP NI 3 BENDA YG PALING PENTING..
1. ALLAH
2. MUHAMMMAD
3. IBU

PEPANDAI LAH NGKO...

shahrul said...

memaafkan seseorang adalah bende yang paling bererti dalam sesebuah kehidupan ...

aku suke sgt ngn ayt tu...so klau aku tsound or tlps ckp ko maafkn la aku ek...lg 1 klau ayt ni ade kt FB aku jgn mara yek pakcik???hehehehe