Saturday, January 16, 2010

Kawan2 yang aku rindu

 
Posted by Picasa


Happynye tgk kawan2 sedang begembira .. 3tahun lebih besama dengan dorang .. lepas tu bepisah 2 tahun .. jumpe balik .. masing2 dah kawin bagaii .. patutnye ramai lagii .. tapi next plan .. tido LANGKAWI ramai2 ...

yang lain jgn la kecik hati .. bukan x nak .. lain kali kite buat lagi k .. besar2 ran ..

 
Posted by Picasa


eton , ira .. dan im ..

eton je yang belum kawin .. 2 lagi dah ..
yang lelaki semua dah kawin nikah je belumm .. hahhahahaa...bukan x mo masuk gamba banyak2 .. tapi malas ..hahahhaa...

hari nie dah 16 hb .. hehhehe... bye2...

2 comments:

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Pada suatu perkenalan yang baru
yang tidak disangka-sangka
satu jalinan persahabatan
di antara kita

dek keluhuran
ketulusan hatimu
sifat memahamimu
dalam mengeratkan hubungan

dalam jalinan persahabatan
sesungguhnya
kunci sebuah persahabatan
adalah pengertian dan kepercayaan

Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

that girl!! said...

fren forever