Saturday, January 30, 2010

TERIMA KASIH SCANDEL... :D



Salam ..

Kat sini jiji post blog nie bukan tujuan lain Sebagai terima kasih sahaja .. :D
hari jadi pada 17 hb lepas .. nie yang jiji dapat .. horee.. harap2 leh la dapat taun depan lagi best ..
Semoga tahun ini lebih memberi sinaran hidup jiji untuk masa hadapan . InshaAllah .



DUIT?? emm ... duit saya .. duit saya la .. TAPI duit AWAK... duit sayala .. (hahaha.....Gurau je la..)



set BIOTHERM HOMME



HARAP2 BESERI LA MUKE LEPAS NIE .. katakau !! hahahaha
kalau nak beli memang x mampu la .. thank sayangku ....



LA SAYA X NAK LA AWAK!! mahal nie .. seraya ku berkata .. (takpa la .. rezeki saya nie .. x salah saya syer ngan orang lain . )



MY NEW HP :D .. senang nanti nak mms.. lepas jugak rindu nanti .. :D



beg untuk g keje ..( Awak..besar sangat la beg tarik nie .. beg nie sesuai g BALI la sayang ) takpe tiket saya bayar .. pebelanjaan lain2 awak la yang bayar..( saya boleh dapatkan tiket FREE .. tu pun awak kene kawin ngan saya dulu )

FREE?? EMMMM ....



Set minyak wangi ..





set RENOMA ..


Giorgio Armani ..



set minyak wangi ngan hp baru KU . TQ SAYANG..




(MOTIFF ADE JUG AIR NIE ) ??
Sebab senang nak curah air panas dan hayunkan je kat kepala orang yang perangai orang mcm #@$%#$^%^*..(hahahaha)


P/S- hadiah dari scandel PUTRAJAYA bile??-- Petang nie dapat cermin mata baru .. YEHH!!!!!

8 comments:

Cik Z@i Pen@nG said...

byknya dpt hadiah...

skali tgk mcm brg2 tuk hantaran kawen pon ada...ahak...

azizisamsudin said...

tu pakej la ..

leh masuk meminang sekali ..

tingal nak anta buah .. tepak sirih je ....
chocolate jgn lupe :D

BG said...

kekwat

azizisamsudin said...

sape la bg nie ..

BG said...

Nak abg kasi tau nama abg kat sini ke?

azizisamsudin said...

x pe la ..


xyah bg tau pun x pe ..

:D

shahril.hussin said...

....bile nak story2...ayooo bertuahnya bdn....SPONSOR tuh

azizisamsudin said...

Free la .. HAHAHHAa....