Thursday, March 18, 2010

Bowling !!! penat tapi happy !


di suatu petang ..


sewaktu aku ambik hadiah .. WALAUPUN x menang !!


sambil meraikan kegembiraanku kehebatanku bermain bowling ..


ade sahaja memandang kami sedang berDATING di celah-celah longkang!


bersama2 meraka .. YANG jauh lebih berusia .. ( LARIKK!!!!!)


( HEII!!! I X SUKE YANG MUDA2 la .. i suke yang matang !! ) selagi umur U x cecah 30 .. jgn nak ngorat I ) .. nie boleh membuatkan I marah !!!


hukumannya ... SEMUA PUSING BELAKANG !!( LARIKK!!!!)


dan AKHIRNYA mereka tersenyum puas !! hahahhahahahaa....



( ayat2 dia atas takde kene mengene antara hidup ataupun yang mati )

4 comments:

-cD- said...

ermmm bestnya... walaupun x menang dapat hadiah.. hehheeh

p/s: esok tengok gamat.. Jom...

azizisamsudin said...

cd .. gamat musim pertama kat ib dah tgk...

nak g jenjalan pulak lepas nie

cik ijau said...

jie!
aku baru pas dgr lagu mawarku la...
rindu koooooo ;)

Afzainizam said...

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”