Sunday, May 30, 2010

Bali ...


gamba pendahuluan ...
menyimpanlah .. hehehhehee... cukup je target .. beli la bende yang aku nak .. selamat tinggal EX5 ku .. .... x lame lagi dah nie .. walaupun byk bejalan je keje .. (motif utama nak tunjuk yang aku ade ASTRO dalam bilik ala syurgaku tu ..) cukup bulan tukar BYOND.. !! PENGSAN ..


hari pertama, turun je airport .. terus nak cari pantai . sbb memang kegemaran aku duk lepak tepi pantai . cume kat sini lain sikit .. lagi best mate memandang...


mcm biase .. duk temenung .. hehehhee... duk hotel kat area seminyak .. dah dekat2 ngan kuta lagian .. dalam nie ade 15 bilik je ... tapi duk sehari je kat sini ... huhuhu ..


tgk barongan .. SHOW yang agak membosankan dan sape2 yang nak g Bali .. X YAH LA TGK BARONGAN NIE .. buang masa n DUIT je . dah la pagi2 alam kene bangun .. lepas tu, nak g sana jem, kene lak Charge .. mahal .. so x yah g .. tamat ...


penat la ... byk gile gambo2 nie .. nak masuk semua .. memang x larat la ... beribu gamb2 dalam laptop nie .. selamat berhujung minggu kengka... semoga hari anda akan lebih ceria ..

3 comments:

Jerung Rimba Putih said...

nice. but sorry to hear about ur glasses. hehe...

ezam said...

ehem2...

apa yang best kat pantai tu...

bagitau lah....

hahahahah~

amirul usheruff dzulkarnain said...

ade goyang bali....