Monday, September 13, 2010

Selamat Hari Raye Aidilfitri


salam ...gamba ni mase kat taiping time my berst friend kawin .. huhuhuh.. last2 .. mintak tolong kepakaran ACU YANI untuk edit beberapa minit sbb semua kat fb x mo kalah ade kad raye katenye masing 2 ..


baju melayu kali nie manenye .. mendung berarak senandung semalam METELIC .. gambo kat manjalara ...


lepas sembahyang jumaat ..



Disebabkan belum lagi berapa mampu nak memiliki CITY..
last2 pinjam kete abang aku je ...


Mak Ton @ mak jiji melayan cucu sahaja . Ahmad Kamil Akasha

jemput2 la datang kat rumah .. ye .. kalau x de rendang pun .. nasi panas2 + ikan sadin sambal + telur mata pun leh jadi hidangan .. hehehehe

selamat hari raye .. maap zahir dan batin ..

5 comments:

ezam said...

kelas zz dh ade city......

walopon coverline kata abg punyer....

huhuhuhuhu


nk tompang!!!!!!!!!!!!!!

Benedict Bernard said...

selamat hari raya zizi. lawa2 gambar

azizisamsudin said...

acik ezam .. kan dah ckpp .. x mampu bei honda city .. 9 tahun lagi leh .. lebas abis bayar kete baru .. hahahhaha...

azizisamsudin said...

en ben .. tq .. slmt hari raye gakk .. maaf zahir dan batin ..

Afzainizam said...

*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
----==--SalamAidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
Budak-budak main mercun,
Jangan sampai terbakar tangan,
Di Aidilfitri kita berhimpun,
Hulurkan tangan meminta ampun.

Anak zirafah dimakan buaya,
Buaya Tain makan kelapa,
Bila makan juadah raya,
Yang miskin jangan dilupa.

Sudah tiba Hari Raya,
Setelah kita sebulan berpuasa,
Hari Raya di sambut gembira,
Jangan pula ada yang berduka.

Pagi raya semua gembira,
Berjalan bersama rakan dan taulan,
Ketika enak menjamu selera,
Orang yang tiada jangan dilupakan.
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan