Wednesday, November 18, 2009

kah..kah ..kah,,,


Azizi Bin Samsudin gamba aku form 2 .. kah .. kah .. kahh !!! aku nak tegelak hari nie ... tolong !!!!Yesterday at 9:26pm ·

Janet Henerita Intin
ko jgn gelak..ni sentimental value item tau..


Salina
mane satu ko ni jie.. dah mcm anak burma muka seko2

El Laiel
kate kooo

Aziani Bt Hamzah
Jiji...msa ni..mmg wajah muda remaja.....hensemmm....!!!

Aziani Bt Hamzah
pandainyer adik akak ni kan.....nenas ler.....!!!


aku x leh tahan tgk muke aku form 2 nie .. mcm nak pecah perut hahahha.. kalau letak lagi tak tau la .. mau teburai isi perut aku nie ...

rindu time belaja mcm nie .. semua siap sedia ... ckp je nak duit .. mak masukkan ... time sekarang ??? kalau xde duit ?? merasa la makan megi . nasib baik aku keje bahagian mkan .. ape nie lari tajuk .. ???

dah jgn nak hencap diriku lebih2 ..
alo..dulu SMKSJ johan kawad ok .. skrg ADO?? zaman2 dulu siap kawad hari kebangsaan tak silap 2008 kau ado???. dah lebih 10 tahun dah gamba nie !!! oh my gucci !!! tuanya aku !!! cikguu sudin pun dah ade 6 orang anak !! gamba nie dia still bujang ..

4 comments:

azizisamsudin said...

dimanakah aku ???

-cD- said...

ermm kawad kebangsaan tu taun 98 ke 2008? kalau 2008 kan ke last year... hahahah

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

time ni "anak ikan yg tak leh di"ngap" lagi nih

bawah umur....

hahahhaha

-cD- said...

eleh...
zizi belakang sekali, no 2 dari kiri.

hehehe